Tyvärr har ett fel uppstått i Vattenverket!

Det har uppstått ett fel i vattenverket idag söndag eftermiddag. Felsökning har pågått under hela eftermiddagen. Det finns ingen prognos på när vattnet är tillbaka men felsökningen kommer att fortsätta på onsdag den 27/3. Vattengruppen rekommenderar att ni titta på hemsidan och i er e-post med jämna mellanrum. Ett meddelande kommer att läggas upp på hemsidan och skickas som e-post så snart felet är avhjälpt. Med Vänliga Hälsningar, Vattengruppen.

Ny hemsida kommer inom kort!

Styrelsen har arbetat under vintern med att utveckla en ny hemsida för samfälligheten. Hemsidan ingår som en tjänst som Villaägareföreningen erbjuder alla Samfälligheter som tecknar Trygghetspaketet. Ytterligare information om hemsidan som inloggningsuppgifter kommer att skickas ut per mail till samtliga medlemmar inom den närmaste tiden.I samband med bytet kommer den gamla hemsidan att få en länk till den nya och ett meddelande om att samfälligheten har bytt hemsida.

Problem med avloppet!

Den pumpgrop som ligger nedanför gamla ”affären” har varit ur funktion en tid. Orsaken till stoppet var att tvättlappar och trasor fastnat i pumpen.

Det är viktigt att inget kastas i toalettstolen som inte skall vara där. Avloppssystemet är enbart avsett för avföring och toalettpapper!

Kallelse till Årsstämma i Storön-Vänerns Samfällighetsförening

Kallelsen till Storön-Väners Samfällighetsförening årsstämma.

Datum: 2023-07-15
Tid: 15:00
Plats: zoom-möte.

Länken till mötet och dokumentationen hittar ni i det mail som har skickats ut.

Efter årsstämman är alla medlemmar inbjudna till bryggfest kl. 18:30 nere vid ”södra” hamnen. Föreningen bjuder på bubbel och snacks. Det kommer att finnas möjlighet att grilla egna korvar, hamnburgare etc. Vi ber samtliga som tänker delta att anmäla sig senast lördagen den 8:e juli på e-mail till Martina Karlsson, martina.paddan@gmail.com.

Med vänlig hälsning,, Styrelsen