Information angående vägbelysningen då vattnet är avstängt!

Styrelsen informerade på höstens arbetsdag att systemet för att tända vägbelysningen genom att ringa ett telefonnummer har installerats men ännu inte aktiverats.

Styrelsen har beslutat att systemet skall aktiveras i samband med att sommarvattnet stängs av och vara aktivt tills sommarvattnet sätts på.

För att tända belysningen ringer ni till 070-XXX XX XX (numret skickas via mail) och låter två (2) signaler gå fram. Systemet kommer automatiskt att koppla ner samtalet och belysningen tänds. Tiden då belysningen är tänd är satt till 30 minuter.

Styrelsen vill uppmana samfällighetens medlemmar att inte sprida telefonnumret till personer som inte tillhör samfälligheten. Funktionen skall bara användas när det finns ett behov av att belysningen är tänd.

Har ni frågor så är det bara att ringa Lennart Hedell, 070-305 01 51.