Corona Information!

Hej medlemmar i Storön-Vänerns Samfällighetsförening.

Vi alla berörs av den pågående Covid-19 krisen och vi i styrelsen vill därför uppmärksamma Folkhälsomyndighetens riktlinjer i samband med att Storön säsongen nu drar igång. Tänk efter innan ni sätter er i bilen och åker till Storön om ni känner symtom eller är i riskgrupp. 

Det är viktigt att vi försöker minimera smittspridningen så mycket som möjligt därför rekommenderas det att bastun inte används under dessa tider.

Vårens arbetsdag, 16/5 kommer inte att genomföras på det sätt vi normalt är vana vid. Kultur och Miljögruppen kommer att komma med mer information hur arbetsuppgifter kan fördelas för att utföras i mindre grupper och vid olika tidpunkter.

Då det fortfarande är långt fram till årsstämman kör vi på enligt plan men skulle riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten förlängas så att även vår årsstämma berörs kommer vi meddela samtliga medlemmar om eventuella förändringar. 

Vi vill även passa på att önska er alla en glad påsk och hoppas ni alla mår bra trots omständigheterna.

Länk till Folkhälsomyndigheten:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/april/nya-allmanna-rad-hall-avstand-och-ta-personligt-ansvar/

Med vänlig hälsning,

Styrelsen