Årets avgift till Storön Vänerns samfällighetsförening och information

Till medlemmarna i Storön-Vänerns samfällighetsförening

Årets utskick av avgift till samfällighetsföreningen görs som tidigare år via mail, vilket både underlättar arbetet och är bra för miljön. Om någon ändå vill ha utskicket postat till sig, behöver ett inbetalningskort eller inte har fått mail så hör av er, då skickar jag givetvis det.

Ni hittar avgift för respektive fastighet i bifogat dokument, till mailet, Avgifter 2016. Där hittar ni också uppgifter om samfällighetens bankgiro, dit avgiften ska betalas. Glöm inte att ange fastighetsbeteckning och namn vid betalning!

För i år gäller också betalning av extra avgift för finansiering av bryggor enligt beslut vid extra föreningsmöte 2016-04-30, se protokoll på hemsidan, om en engångsinsättning i samband med årsavgiften om 1500 kr/andel i GA:2, vilket för en normalfastighet med 5 andelar innebär 7500 kr. Se belopp för varje fastighet i bifogat dokument, till mailet, för avgifter.

För att kunna komma påbörja arbetet med bryggorna är det viktigt att betalning görs i tid av alla.

Förutom information om avgifter, finns till mailet en bifogad fil med lite Storö-information, samt rapportering för årets arbetsplikt. Jag vill uppmärksamma er på att flera av er saknar mailadress på hemsidans kontaktuppgifter, eller har en felaktig mailadress där. Se över så det stämmer, annars riskerna ni att gå miste om utskick.

Gå gärna in på hemsidan och läs. Aktuellt just nu är att vi haft problem med att saker som inte ska vara i vårt avlopp orsakat stopp i avloppsbrunnar, mer info finns på hemsidan. Snart har vi också årets första arbetsdag!

Många njöt av helgens underbara väder på ön, vi hoppas att vi får njuta av många lika härliga dagar i sommar!

Vi ses på Storön!

Storön-Vänerns Samfällighetsförening

genom kassör

Annelie Johansson Sundler