Kategoriarkiv: Vattengruppen

Tyvärr har ett fel uppstått i Vattenverket!

Det har uppstått ett fel i vattenverket idag söndag eftermiddag. Felsökning har pågått under hela eftermiddagen. Det finns ingen prognos på när vattnet är tillbaka men felsökningen kommer att fortsätta på onsdag den 27/3. Vattengruppen rekommenderar att ni titta på hemsidan och i er e-post med jämna mellanrum. Ett meddelande kommer att läggas upp på hemsidan och skickas som e-post så snart felet är avhjälpt. Med Vänliga Hälsningar, Vattengruppen.

Problem med avloppet!

Den pumpgrop som ligger nedanför gamla ”affären” har varit ur funktion en tid. Orsaken till stoppet var att tvättlappar och trasor fastnat i pumpen.

Det är viktigt att inget kastas i toalettstolen som inte skall vara där. Avloppssystemet är enbart avsett för avföring och toalettpapper!

Information om vattnet!

Planen var att vattnet skulle sättas på till påsk men detta kommer INTE att kunna ske pga väderläget. Vattengruppen kommer däremot att förbereda vattenverket så långt det är möjligt. Detta görs för att snabbt få ut vattnet i systemet när vädret så tillåter. Hemsidan kommer att hållas uppdaterad.

Med vänlig hälsning, Vattengruppen